Colloidal Gold Series

Jinan Babio Biotechnology Co., Ltd. er en kolloid guldserie af producenter af diagnostiske produkter. Babio blev grundlagt i 2003 og er en højteknologisk virksomhed med speciale i udvikling, produktion og salg af in vitro diagnostiske reagenser. Vores kolloidale guldserieprodukter inkluderer human chorionisk gonadotropin detektionssæt, Dengue Rapid Test Kit, Adenovirus Antigen Detection Kit osv.

Kolloid guldmetode er en almindeligt anvendt mærkningsteknologi, som er en ny type immunmærkningsteknologi, der bruger kolloid guld som en sporstofmarkør for antigener og antistoffer. Kolloid guldseries hurtige diagnostiske produkter med høj specificitet og relativt høj stabilitet kan hurtigt læse resultaterne.

Colloidale guldserie hurtige diagnostiske produkter, testprøver (kan være vævsvæske, serum, urin, afføring osv.) Behøver kun at udføre meget enkel behandling eller gør ikke forbehandling kan testes, testresultater i farveændringer for at læse, behøver ikke specielt udstyr. Velkommen dig til at spørge og bestille vores produkter, vi vil tjene dig helhjertet.
Tilpasset mode Colloidal Gold Series fremstillet i Kina kan købes til lav pris eller billig pris. Vores produkter er CE-certificeret. Derudover er vores produkter holdbare og lette at vedligeholde. Babio Biotechnology er en berømt Colloidal Gold Series producent og leverandør i Kina. Derudover har vi vores egne mærker, og vi understøtter også bulkemballage. Hvis jeg afgiver en ordre nu, har du den på lager? selvfølgelig! Om nødvendigt leverer vi ikke kun gratis prøver. Hvis jeg vil engros, hvilken pris giver du mig? Hvis din engrosmængde er stor, kan vi give fabriksprisen. Du er velkommen til at komme til vores fabrik for at købe nyeste, avancerede, rabat og høj kvalitet Colloidal Gold Series. Du kan være sikker på at købe rabatprodukt fra os. Vi ser frem til at samarbejde med dig, hvis du vil vide mere, kan du høre os nu, vi vil svare dig i tide!