Sterile og flockende vatpinde

Som en leverandør af sterile og flockende vatpinde har Babio en stærk teknisk styrke med 72 uafhængige intellektuelle ejendomsrettigheder og 91 CFDA-godkendte registreringscertifikater til medicinsk udstyr. Virksomhedens produkter involverer hovedsageligt virussampling og hurtig opdagelsessæt, mikrobielle detektionsreagenser, POCT-detektionsreagenser, biokemiske diagnostiske reagenser, diagnostisk udstyr osv

Sterile og flockende vatpinde anvendes til oropharynx og nasopharynx. Nasopharynx-prøveudtagning bruges til at indsamle prøver af åndedrætsvira (f.eks. Influenzavirus, SARS-CoV-2 osv.) Og kan også bruges til prøveudtagning på hudoverfladen.Produktet inkluderer et vatpindhoved og en vatpindestang. Pindhovedet er lavet af kunstig fiber, og vatpindestangen er lavet af plaststang.
Tilpasset mode Sterile og flockende vatpinde fremstillet i Kina kan købes til lav pris eller billig pris. Vores produkter er CE-certificeret. Derudover er vores produkter holdbare og lette at vedligeholde. Babio Biotechnology er en berømt Sterile og flockende vatpinde producent og leverandør i Kina. Derudover har vi vores egne mærker, og vi understøtter også bulkemballage. Hvis jeg afgiver en ordre nu, har du den på lager? selvfølgelig! Om nødvendigt leverer vi ikke kun gratis prøver. Hvis jeg vil engros, hvilken pris giver du mig? Hvis din engrosmængde er stor, kan vi give fabriksprisen. Du er velkommen til at komme til vores fabrik for at købe nyeste, avancerede, rabat og høj kvalitet Sterile og flockende vatpinde. Du kan være sikker på at købe rabatprodukt fra os. Vi ser frem til at samarbejde med dig, hvis du vil vide mere, kan du høre os nu, vi vil svare dig i tide!