SARS-CoV-2 detektionssæt

I 2020 har hidtil ukendt coronavirusSARS-CoV-2 en stærk overførselsevne i det globale udbrud af COVID-19, hvilket forårsager stor skade for samfundet. De produkter, der produceres af Babio, inklusive SARS-CoV-2 Detection Kit, er eksporteret til 56 lande rundt om i verden, og kvaliteten af ​​produkterne er blevet anerkendt af medicinske institutioner og laboratorier i forskellige lande, hvilket bidrager til kampen mod epidemien.

Som leverandør af SARS-CoV-2 påvisningssæt producerer Babio SARS-CoV-2 antigen hurtig detektionssæt (kolloid guldmetode) ã € SARS-CoV-2 antigenpåvisningssæt (lateximmunokromatografi) ã € SARS-CoV-2 IgM / IgG testkit (kolloidt guld) og andre produkter. Vores SARS-CoV-2 detektionssæt leverer hurtige resultater, der kan udføres på 15-20 minutter af en mindst kvalificeret person uden brug af laboratorieudstyr.

Babio har etableret et strengt kvalitetsstyringssystem og bestået ISO9001, ISO13485 international kvalitetssystemcertificering, med det nuværende internationale avancerede automatiske produktionsudstyr, værkstedet er designet i nøje overensstemmelse med standarden og nåede 10.000 klasse rensningsstandard. Venner over hele verden kan være sikre på, at ordren til at købe, vi giver dig kvalitetsservice.
Tilpasset mode SARS-CoV-2 detektionssæt fremstillet i Kina kan købes til lav pris eller billig pris. Vores produkter er CE-certificeret. Derudover er vores produkter holdbare og lette at vedligeholde. Babio Biotechnology er en berømt SARS-CoV-2 detektionssæt producent og leverandør i Kina. Derudover har vi vores egne mærker, og vi understøtter også bulkemballage. Hvis jeg afgiver en ordre nu, har du den på lager? selvfølgelig! Om nødvendigt leverer vi ikke kun gratis prøver. Hvis jeg vil engros, hvilken pris giver du mig? Hvis din engrosmængde er stor, kan vi give fabriksprisen. Du er velkommen til at komme til vores fabrik for at købe nyeste, avancerede, rabat og høj kvalitet SARS-CoV-2 detektionssæt. Du kan være sikker på at købe rabatprodukt fra os. Vi ser frem til at samarbejde med dig, hvis du vil vide mere, kan du høre os nu, vi vil svare dig i tide!