Om COVID-19-testning/Her er de svar, du gerne vil vide

- 2024-07-23-

Hvor lang tid tager det at teste positiv for COVID-19 efter infektion?

Hvis du har COVID-19, kan du blive ved med at teste positiv, selvom du har det bedre. Nogle mennesker, der kommer sig fra COVID-19, kan blive testet positive i uger eller endda måneder efter at være blevet syge.


Hvad var resultaterne af SARS-CoV-2-antigentesten?

En COVID-19(coronavirus)PCR- eller antigentest har tre resultater: positiv (COVID-19 detekteret) negativ (ingen COVID-19 detekteret) inkonklusiv, ineffektiv eller undertrykt.


Hvad står T og C for i en COVID-19-test?

Der findes kontrollinjer (C) og testlinjer (T). Resultaterne var positive. Hvis du ser en kontrollinje (C) og en testlinje (T) i resultatvinduet, er testen positiv. Det er lige meget, hvilken linje der kommer først. Kontrollinjen (C) er tydeligt synlig, men testlinjen (T) er sløret.


Kombination af SARS-COV-2 / FLU A og B / RSV Antigen Rapid Test Kit  er et alsidigt diagnostisk værktøj designet til hurtigt at opdage virusinfektioner. Det dækker tre nøgleområder: covid-19, influenza (influenza A og B) og respiratorisk syncytialvirus (rsv). Ved at bruge specifikke antigener giver testen hurtige resultater, der gør det muligt for sundhedspersonale at træffe rettidige beslutninger.

SARS-CoV-2, influenza A og B og respiratorisk syncytialvirus er almindelige infektionskilder, der forårsager luftvejssygdomme. De tre vira forårsager meget lignende symptomer, hovedsageligt hovedpine, træthed, feber, hoste, tilstoppet næse og ondt i halsen. Det kan være svært at sige, hvilken virus der forårsager symptomerne.

Babio®SARS-COV-2 / Influenza A og B/RSV Antigen Rapid Test Kit (Colloidal Gold-metoden) giver hurtig påvisning af SARS-COV-2 og/eller influenza- og/eller B- og/eller RSV-virusantigener. Det kan give øjeblikkelige testresultater inden for 15 minutter af det lavest kvalificerede personale uden brug af laboratorieudstyr. Uanset om det er på en klinik, et hospital eller et behandlingssted, tilbyder sættet en omfattende løsning til at identificere disse infektiøse vira.