Gode ​​nyheder! Babio vandt ISO13485-certificeringen fra TÜV SÜD, og ​​dens kvalitetsstyring har nået det internationale avancerede niveau.

- 2024-07-03-

Den 3. juli 2024 offentliggjorde Jinan Babio Biotechnology Co., Ltd. den "vejledende meddelelse om beståelse af ISO13485 International Quality System Certification of TÜV SÜD". Certificeringsomfanget omfatter: design, udvikling, produktion og salg af hurtige in vitro diagnostiske testsæt, inklusive kolloid guld-immunokromatografisæt til immunkemi og påvisning af infektionssygdomme, og in vitro-diagnostiske forbrugsstoffer til virusprøveopbevaring og -transport.

Det rapporteres, at Babio Biotech med succes har opnået ISO 13485-kvalitetssystemcertificeringen udstedt af Beijing Guoyixi Huaguang Certification Co., Ltd., IntertekTesting Services NA Ltd. ("ITS") og SGS United Kingdom Ltd. ("SGS"). De tre institutioner ydede i fællesskab stærk systemunderstøttelse til virksomhedens internationale registrering, og denne gang er TÜV SÜDs kvalitetssystemcertificering endnu stærkere.

Siden etableringen i 2003 har Jinan Babio Biological Co., Ltd. fokuseret på forskning og udvikling, produktion, salg og service af medicinsk udstyr og in vitro-diagnostiske reagenser. Det er en verdensførende R&D og innovativ højteknologisk virksomhed, der leverer in vitro teststandarder. Virksomheden har etableret et strengt kvalitetsstyringssystem og bestået ISO9001 og ISO13485 internationale kvalitetsstyringssystem certificering. Det har det mest avancerede fuldautomatiske produktionsudstyr i verden. Værkstedet er strengt designet i henhold til standarden og når oprensningsstandarden på 10.000 niveauer. På nuværende tidspunkt har Babio nu en bred vifte af produkter, der dækker hurtige testsæt af kolloid guld til mennesker og kæledyr, dyrkningsmedier i tørt pulver, virusprøvetagningsrør og -podninger, hjerte-kar-sygdomme, infektionssygdomme, lægemiddeltest, graviditet, biokemi, myokardietest, laboratorieforbrugsvarer, infusions- og blodtransfusion og andre medicinske forbrugsvarer. Mange af vores produkter er blevet solgt i mere end 100 lande og regioner med konkurrencedygtige og tilfredsstillende produkter og tjenester.

TÜV SÜD er et af de tre store certificeringsorganer i verden, med ekstrem høj autoritet og indflydelse i branchen; og TÜV SÜD er et af de få notificerede organer med IVDR-certificeringskvalifikationer. Beståelsen af ​​ISO 13485-certificeringen demonstrerer Babios kontinuerlige forbedring og stræben efter ekspertise inden for kvalitetsstyring, hvilket beviser, at virksomheden har nået internationalt avancerede niveauer inden for kvalitetsstyring og sikker produktion. Det lægger grundlaget for, at BioBio opnår EU CE-certificering for in vitro-diagnostiske produkter i henhold til IVDR-reglerne, og vil hjælpe Babios internationale forretningsekspansion til at nå et nyt niveau.