Monkeypox Virus Antibody Test Kit (kolloidalt guld)

Monkeypox Virus Antibody Test Kit (kolloidalt guld)

Monkeypox Virus Antibody Test Kit (Colloidal Gold) er beregnet til kvalitativ påvisning af antistoffer mod monkeypox virus antistof i fuldblods-, serum- og plasmaprøver. Det er beregnet til brug i medicinske institutioner af uddannet personale som en hjælp til diagnosticering af kliniske tilstande relateret til infektion med abekoppevirus.

Produktdetaljer

Produkt beskrivelse

ANVENDELSESFORMÅL
Babio® Monkeypox Virus Antibody Test Kit (Colloidal Gold) er beregnet til kvalitativ påvisning af antistoffer mod monkeypox virus antistof i fuldblods-, serum- og plasmaprøver. Det er beregnet til brug i medicinske institutioner af uddannet personale som en hjælp til diagnosticering af kliniske tilstande relateret til infektion med abekoppevirus.

RESUMÉ OG FORKLARING
Abekopper er en viral zoonotisk sygdom med symptomer hos mennesker, der ligner dem, man tidligere har set hos koppepatienter. Abekopper forekommer hos aber i regnskovene i det centrale og vestlige Afrika og kan også inficere andre dyr og lejlighedsvis mennesker. De kliniske manifestationer minder om kopper, men sygdommen er mildere. Virussen kan overføres fra dyr til mennesker gennem direkte nærkontakt, og den kan også spredes fra person til person. De vigtigste infektionsveje omfatter blod og kropsvæsker. Abekopper er dog langt mindre smitsom end koppevirus.
Monkeypox Virus Antibody Test Kit (Colloidal Gold) er en immunologisk diagnostisk test, der bruges til påvisning af monkeypox virus-antistof baseret på det kolloide guld-immunokromatografi-assay. Denne metode er hurtig og bekvem at bruge og kræver kun lidt udstyr. Den kan udføres inden for 15-20 minutter af minimalt kvalificeret personale.

Test princip
Monkeypox Virus Antibody Test Kit (Colloidal Gold) er en lateral flow kromatografisk immunanalyse.
Testkassetten består af:
1) en rødfarvet konjugatpude indeholdende rekombinante Monkeypox Virus-antigener konjugeret med kolloidt guld og et kontrolantistof konjugeret med kolloidt guld.
2) en nitrocellulosemembranstrimmel indeholdende en testlinje (T-linje) og en kontrollinje (C-linje). T-linjen er præcoatet med ikke-konjugerede rekombinante Monkeypox Virus-antigener, og C-linjen er præcoatet med et kontrollinjeantistof.
Når et tilstrækkeligt volumen testprøve dispenseres i prøvebrønden på testkassetten, migrerer prøven ved kapillærvirkning hen over kassetten. Anti-Monkeypox Virus-antistof, hvis det er til stede i prøven, vil binde til Monkeypox Virus-konjugaterne. Immunkomplekset fanges derefter på membranen af ​​det præ-coatede Monkeypox Virus antigen, der danner en rød farvet T-linje, hvilket indikerer et positivt testresultat for Monkeypox Virus antistof. Fravær af T-linjen tyder på et negativt resultat.
Testen indeholder en intern kontrol (C-linje), som skal have en rød farvet linje uanset farveudviklingen på T-linjen. Hvis C-linjen ikke vises, er testresultatet ugyldigt, og prøven skal testes igen med en anden enhed.

Reagenser og materialer leveret


Fortolkning af resultatet

Positiv, en rød linje vises ved positionen af ​​kvalitetskontrollinjen (C-linjen) og detektionslinjen (T-linjen), hvilket indikerer, at testresultatet af abekoppevirus-antistof i prøven var positivt.
Negativt: Hvis kun C-båndet er til stede, indikerer det, at der ikke er påvist abekoppevirus-antistof i prøven. Resultatet er negativt.
Ugyldig: Kontrollinjen vises ikke. Gennemgå proceduren, og gentag proceduren med et nyt sæt. Hvis problemet fortsætter, skal du straks stoppe med at bruge testsættet og kontakte din lokale distributør.Hot Tags: Monkeypox Virus Antibody Test Kit (Colloidal Gold), Producenter, Leverandører, Engros, Køb, Fabrikstilpasset, På lager, Bulk, Gratis prøve, Mærker, Kina, Made in China, Billig, Rabat, Lavpris, CE, Mode, Nyeste , Kvalitet, Avanceret, Holdbar, Let at vedligeholde

Send forespørgsel

Relaterede produkter